Societatea Română de Alergologie și Imunologie Clinică organizează Worshopul de alergii medicamentoase. Evenimentul se va desfăşura în format fizic la Hotel Kronwell, Brașov în perioada 21-22 octombrie 2022.

Comitetul științific a pregătit o serie de subiecte de interes pentru practica alergologică în ambulatorul de specialitate, ținând cont de prevalența reacțiilor de hipersensibilitate la anumite clase de medicamente, de potențialul de severitate și de necesitatea re-administrării medicamentelor.

Workshop-ul îşi propune să readucă în atenţia medicilor interesaţi teme extrem de interesante, precum: evaluarea alergologică a reacțiilor de hipersensibilitate la terapii biologice, la antibiotice, la anestezice locale și antiinflamatorii nonsteroidiene (AINS) și, nu în ultimul rând, la substanțele de contrast. Participanții vor avea oportunitatea de a-și îmbunătăţi cunoștințele profesionale în cadrul evenimentului prin accesul la ultimele studii, prin sesiuni dedicate managementului alergiilor medicamentoase la adulți și copii, astfel încât să asigure cele mai bune decizii în practica clinică.

 

Mai multe detalii pe Facebook – Societatea Română de Alergologie și Imunologie Clinică