Joi, 22 octombrie 2020, la 6 și 5’ pm debutează seria webinariilor aniversare Antibiotice 65 de ani – “Lucrăm de-o viață pentru viață”.

Aceste întâlniri profesionale dedicate specialiștilor din sănătate se desfășoară pentru a celebra cei 65 de ani de continuitate, cunoaștere, spirit hipocratic și dezvoltare ai companiei Antibiotice. De la cunoscuta Penicilină, primul produs fabricat la Antibiotice Iași în anul 1955, compania s-a transformat într-unul din cei mai importanţi producători români de medicamente generice, care continuă să însănătoșească generaţii de oameni.

Prima întâlnire din seria de webinarii aniversare este dedicată Medicamentelor care au făcut istorie și va fi susținută de intervențiile binecunoscuților profesioniști în domeniul sănătății:

  • Ioan NANI, Director General Antibiotice SA: „Lucrăm de-o viațăpentru viață”
  • Dr. Daciana BRĂNIȘTEANU, Universitatea de Medicinăși Farmacie „Grigore T. Popa” Iași: „Dermatocorticoizii – standardul de aur în dermatologie”
  • Dr. Adrian STREINU CERCEL, Universitatea de Medicinăși Farmacie „Carol Davila” București: „De la penicilină la Moldamin”

Participarea tuturor medicilor este GRATUITĂ, cu condiția înregistrării prealabile la webinar.

Evenimentul va fi creditat cu puncte EMC, cu susținerea furnizorului de credite Asociația Dermatologilor din Moldova și este organizat de Antibiotice SA cu suportul partenerului de comunicare profesională Oameni și Companii.

Pentru a vă înscrie la webinar completați formularul de participare disponibil AICI.

Pentru detalii suplimentare despre webinar puteți accesa pagina întâlnirii disponibilă AICI.