MEDI-COM Forum este primul eveniment care abordează, în mod integrat, rolul comunicării în domeniul sănătății (healthcare communication) și oferă modele de bună practică naționale și internaționale pentru sănătatea publică și comunicarea medic-pacient/asistent medical-pacient/farmacist-pacient.

Participanții își vor putea îmbunătăți abilitățile de comunicare medic-pacient/asistent medical-pacient/farmacist-pacient ca urmare a webinarelor realizate în acord cu practica internațională din domeniul comunicării medicale. Toate conținuturile educaționale sunt recomandate de International Association for Communication in Healthcare (EACH).

MEDI-COM Forum este primul eveniment din România, creditat EMC, cu o abordare complexă și aplicată. Forumul combină sesiunile de dezbateri, webinarele și seminariile pe teme specifice, oferind repere practice pentru comunicarea medic-pacient/asistent medical-pacient/farmacist-pacient și campaniile de comunicare medicală.

Evenimentul se adresează, cu precădere, specialiștilor din sănătate (medici, angajați ai Direcțiilor de Sănătate Publică) care sunt implicați direct în comunicarea medic-pacient sau în construirea de campanii de prevenție medicală, dar și asistenților medicali și farmaciștilor.

Ediția a doua, organizată în perioada 20 – 22 martie, va avea un format hibrid, urmând a se desfășura atât online, cât și în locații fizice din București și Iași.

 

Mai multe AICI