Webinarul aniversar dedicat farmaciștilor ”Antibiotice 65 ani: Lucrăm de-o viață pentru viață” este un proiect dezvoltat la inițiativa Antibiotice SA, cu suportul partenerului de comunicare profesională Oameni și Companii. Participarea este GRATUITĂ, pentru toți farmaciștii interesați, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei ZOOM și va fi înregistrat.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 4 noiembrie 2020, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi pe email detaliile de acces la Dezbatere, iar dacă ați completat și telefonul dumneavoastră veți primi și un sms de reminder în ziua când are loc întâlnirea.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că informațiile de logare la eveniment nu pot fi transmise și altor persoane, care nu s-au înregistrat în prealabil și să verificați corectitudinea datelor înscrise, pentru că vor fi utilizate pentru eliberarea diplomelor cu puncte EFC.

IMPORTANT: pentru a obține diploma cu puncte EFC este obligatorie logarea pe platforma Zoom pe durata webinarului și completarea formularului final de evaluare.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale.  Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

ÎNSCRIERILE LA ACEST WEBINAR S-AU ÎNCHIS.