Webinarul aniversar ”Antibiotice 65 ani: Lucrăm de-o viață pentru viață” este un eveniment dezvoltat la inițiativa Antibiotice SA, cu suportul partenerului de comunicare profesională Oameni și Companii. Participarea este GRATUITĂ, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei ZOOM și va fi înregistrat.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 11 noiembrie 2020, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi pe email detaliile de acces la Dezbatere, iar dacă ați completat și telefonul dumneavoastră veți primi și un sms de reminder în ziua când are loc întâlnirea.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că informațiile de logare la eveniment nu pot fi transmise și altor persoane, care nu s-au înregistrat în prealabil și să verificați corectitudinea datelor înscrise, pentru că vor fi utilizate pentru eliberarea diplomelor cu puncte EMC.

IMPORTANT: pentru a obține diploma cu puncte EMC este obligatorie logarea pe platforma Zoom pe durata webinarului și completarea formularului final de evaluare.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale.  Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

Pentru înscrierea GRATUITĂ vă rugăm completați formularul de mai jos.