Ziua Europeană a Informării despre Antibiotice oferă ocazia desfășurării multiplelor campanii integrate de informare cu privire la utilizarea raţională a antibioticelor în Europa.

Vă invităm Joi, 18 noiembrie 2021, începând cu ora 14.00, să abordăm această tematică, în cadrul unei conferințe digitale dedicată medicilor specialiști și farmaciștilor din România.

Întâlnirea, organizată cu ocazia Zilei Europene a Informării despre Antibiotice, va fi susținută de intervențiile binecunoscuților profesioniști în domeniul sănătății:

  • Dr. Vasile Cepoi, Director Executiv, DSP Iași
  • Prof. Dr. Cătălina Luca, Medic primar boli infecțioase, Șef de secție, Spitalul Clinic de Boli Infecṭioase “Sf. Parascheva”, Iaṣi
  • Dr. Sandra Alexiu, Președinte, Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov
  • Prof. Dr. Monica Hăncianu, Director CSUD, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi
  •  Prof. Dr. Norina Forna, Preşedinte al Colegiului Medicilor Dentişti din Iaşi, Vicepreşedinte al Colegiului Medicilor Dentişti
  •  Prof. Dr. Egidia Gabriela Miftode, Medic primar boli infecţioase, Șef de secție, Spitalul Clinic de Boli Infecṭioase “Sf. Parascheva”, Iaṣi

Subiecte care vor fi abordate în cadrul întâlnirii:

  • Tendințe și provocări în terapia cu antibiotice la pacienții cu infecție SARS-Cov-2;
  • Pacientul  cu infecție SARS-Cov-2 și antibioterapia în ambulatoriu;
  • Rolul şi implicarea farmacistului în recomandarea antibioticelor;
  • Utilizarea judicioasă a antibioticelor în stomatologie;
  • Multirezistența bacteriană – problemă majoră de sănătate publică.

Participarea medicilor și farmaciștilor este GRATUITĂ, cu rugămintea înregistrării prealabile la webinar.

Pentru a vă înscrie la webinar completați formularul de participare disponibil AICI.

Pentru detalii suplimentare despre webinar puteți accesa pagina întâlnirii, disponibilă AICI.

Evenimentul este organizat de Antibiotice SA cu suportul partenerului de comunicare profesională Oameni și Companii.

Antibiotice SA este unul din cei mai importanti producători români de medicamente generice de calitate certificată la nivel internațional permițând astfel accesul pacienților, medicilor și farmaciștilor la mijloace valoroase de ingrijire a sănătății. De la Penicilină, primul produs fabricat în 1955, compania  a fabricat sute de substanțe farmaceutice.  Este prezentă cu medicamente si substanța activă Nistatină în Romania și 75 de țări ale lumii. Pentru Nistatină, substanța activă, compania  deține locul I la nivel mondial, între producătorii de profil.

Oameni și Companii – OSC este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 130 comunități business și profesionale și 35 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.