AntibioticeleMileniuluiTrei.ro - edi╚Ťia II - noiembrie 2023

AntibioticeleMileniuluiTrei.ro este o platform─â digital─â Oameni ╚Öi Companii

linkedin  youtube 
Vocea farmaci╚Ötilor din Ia╚Öi ÔÇô gardieni ai eficien╚Ťei antibioticelor
Farmaci╚Ötii implica╚Ťi ├«n realizarea acestui film vorbesc despre situa╚Ťii din via╚Ť─â ├«n care poate ap─ârea fenomenul de rezisten╚Ť─â bacterian─â, rezisten╚Ť─â ce are drept consecin╚Ť─â dificultatea de tratare a infec╚Ťiilor, ├«n special la pacien╚Ťii vulnerabili.
Cite┼čte mai mult...

S─éPT─éM├éNA MONDIAL─é DE CON╚śTIENTIZARE A REZISTEN╚ÜEI LA ANTIMICROBIENE (WAAW 2023)

#EAAD 18 noiembrie 2023: Mul╚Ťumiri ambasadorilor Zilei Europene a Inform─ârii despre Antibiotice
Studen╚Ťii voluntari,  ambasadorii Antibioticele Mileniului III de  Ziua European─â a Inform─ârii despre Antibiotice #EAAD 2023 de la Universit─â╚Ťile de Medicin─â ╚Öi Farmacie din 5 mari centre universitare au distribuit peste 10.000 de flyere cu recomand─âri ├«n cadrul campaniei ÔÇŁTrateaz─â antibioticele cu grij─â pentru un viitor f─âr─â grij─â!ÔÇŁ.
Cite┼čte mai mult...
S─âpt─âm├óna de con╚Ötientizare a Rezisten╚Ťei la antimicrobiene (WAAW): Medicii cer m─âsuri pentru controlul folosirii antibioticelor ├«n automedica╚Ťie
Cu ocazia S─âpt─âm├ónii dedicate con╚Ötientiz─ârii Rezisten╚Ťei la antimicrobiene, Societatea Rom├ón─â de Rinologie, Societatea Na╚Ťional─â de Medicina Familiei ╚Öi Colegiul Farmaci╚Ötilor din Rom├ónia continu─â campania de  educare a popula╚Ťiei cu privire la folosirea corect─â a antibioticelor.
Cite┼čte mai mult...
Tema Zilei Europene a Inform─ârii despre Antibiotice ÔÇô ÔÇ×├Ämpreun─â prevenim rezisten╚Ťa la antimicrobieneÔÇŁ
├Än fiecare an, ├«n luna noiembrie, se organizeaz─â S─âpt─âm├óna Mondial─â de Con╚Ötientizare a Antibioticelor (WAAW) care ├«╚Öi propune s─â creasc─â gradul de con╚Ötientizare la nivel mondial cu privire la rezisten╚Ťa la antibiotice.
Cite┼čte mai mult...
Trateaz─â antibioticele cu grij─â pentru un viitor f─âr─â grij─â! ÔÇô campanie na╚Ťional─â desf─â╚Öurat─â de Antibiotice ├«n S─âpt─âm├óna Mondial─â a Con╚Ötientiz─ârii Antimicrobiene
├Än contextul S─âpt─âm├ónii Mondiale a Con╚Ötientiz─ârii Antimicrobiene (World Antimicrobial Awarness Week - WAAW) din perioada 18-24 noiembrie 2023, Antibiotice a sus╚Ťinut ini╚Ťiativele interna╚Ťionale ╚Öi a derulat campania de informare ÔÇ×Trateaz─â antibioticele cu grij─â pentru un viitor f─âr─â grij─â!ÔÇŁ.
Cite┼čte mai mult...

ACTUALITATE

Pre┼čedintele CNAS: Unul din patru rom├óni a beneficiat, ├«n 2022, de un antibiotic decontat
Unul din patru rom├óni a beneficiat, ├«n 2022, de un antibiotic decontat, a anun┼úat pre┼čedintele Casei Na┼úionale de Asigur─âri de S─ân─âtate (CNAS), Andrei Baciu.
Cite┼čte mai mult...

Dac─â dori┼úi s─â recomanda┼úi unui coleg s─â primeasc─â regulat nout─â┼úi ┼či informa┼úii din domeniul antibioticelor ╚Öi cercet─ârii farmaceutice, trimite╚Ťi-i acest email sau recomanda┼úi accesarea paginii de abonare.

Opinia dvs. este binevenit─â!

Opiniile ┼či sugestiile dvs. legate de con┼úinutul platformei AntibioticeleMileniuluiTrei.ro si de ├«mbun─ât─â┼úirea acestuia sunt binevenite, le a┼čtept─âm pe adresa office@antibioticelemileniuluitrei.ro sau printr-un reply la acest email.

PLATFORMĂ SUSȚINUtă DE

Acest email reprezint─â un newsletter care face parte din programul de comunicare al platformei digitale AntibioticeleMileniuluiTrei.ro ╚Öi a fost trimis c─âtre dumneavoastr─â pentru c─â a╚Ťi fost de acord anterior s─â primi╚Ťi newsletter-ul acestei platforme digitale.

Click aici pentru a v─â modifica profilul.
Pentru a v─â dezabona de la acest newsletter click aici.

Dezabonare   |   Modific─â profilul   |   Vezi online